26.7.15

Raksaprojektikuulumisia











Yllä olevat kuvat eivät siis ole raksaltamme ( ;) ) vaikka projektimme etenee vaihe vaiheelta hissukseen eteenpäin. 

Eilen mummo haki esikoisen mökille yökylään. Päivä meni vauvan kanssa seurustellessa, pikaruokaa napatessa omasta grillistä, kotia puunatessa (näin siistiä meillä ei ole ollutkaan kuopuksen syntymän jälkeen!) ja valokuvia ottaessa kodistamme. Kun rakentaminen alkaa näyttää hyvin todennäköiseltä, laitoimme eilen myynti-ilmoituksen verkkoon asunnostamme. Ainakin minä vähän haikeinkin mielin. Olemmehan ehtineet asua täällä kohta neljä vuotta ja siten asunto on myös molempien lastemme ensimmäinen koti. Toivon toki kuitenkin, että kauppa käy...kai asuntomarkkinatilannekin on hieman parempaan suuntaan ollut menossa ja ainakin alhaiset korot suosii asunnonostajaa.

Viikon aikana olemme palkanneet vastaavan työnjohtajan ja samalla pääsuunnittelijan hankkeellemme. Fiilis tästä on hyvä. Valikoimamme henkilö tuntuisi todella ottautuvan asiaansa, mikä aloitteleville rakentajille on enemmän kuin loistojuttu!

Myös ensi viikosta tulee jännä. Odottelemme alkuviikosta lopullisia tarjouksia, joita on sitten tarkoitus syynätä työnjohtajan kanssa ja valita paras. Sain myös jo kuluneella viikolla lähellä lopullisia olevat pohjapiirros- ja julkisivukuvat, näistä kuitenkin lisää kunhan talotoimittaja varmistuu.

Elämä onkin nyt täynnä tapahtumia ja innostavia asioita. Jopa niin, että heräsin tänään klo. 05 (vauvaa ei voi syyttää, se ihana tyttö on huidellut unia ilta-kymmenestä saakka <3), kun tuli mieleen, mitä asunnon myynti-ilmoitukseen tulisi lisätä ja pohdin, tulisiko kuitenkin napata muutama kuvakin lisää. Hyvin mielin kuitenkin, innostuminen on yksi parhaista tunteista :) Iloista ja innostavaa päivää myös teille muille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti