13.3.17

Kotona

Edellisestä kerrasta, kun tänne olen kirjoitellut, on tainnut jo vierähtää lähemmäksi vuosi! Minne tämä aika oikein katoaa?? Ainakin se kiitää niin hurjaa vauhtia, ettei meinaa perässä pysyä.
Elämä on ollut todella täyttä, hyvässä mielessä pääosin. Kuitenkin niin täyttä, ettei aika taikka energia ole joka juttuun riittänyt ja niitä juttuja on pitänyt siten karsia. Kuten tämän bloginkin päivitystä. 

Mutta jotta tämäkään ei jäisi aivan "keskeneräiseksi" saatte seuraavaksi melkoisen kuvapläjäyksen meiltä kotoa, johon siis viime kesäkuussa päästiin muuttamaan ja jota saatellaan valmiiksi vielä varmasti hyvä tovi..mutta siis, tervetuloa meille!


Kesää kohti mennään. Innolla odotan jo, että saadaan vihdoin terassi tehtyä takapihalle..pihasuunnitelmatkin hyvällä mallilla. Katsotaan löytyykö aikaa ja innokkuutta tuoda osaa niistä tänne bloginkin puolelle. Jokatapauksessa, ihanaa ja aurinkoista kevättä itse kullekin! <3

4 kommenttia:

 1. Aivan ihana koti teillä! Ovatko ruokapöydän ympärillä olevat Muuton tuolit olleet kestävät ja hyvät käytössä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Muuton tuolit hankimme heinäkuussa, joten hirveän pitkään eivät ole vielä olleet käytössä, mutta vielä ainakin (myös lasten käsittelystä huolimatta) ovat kuin uusia ja istumamukavuus on kyllä hyvä! Erityisesti juuri tuossa kelkkajalkaisessa tuolissa, se kun joustaa mukavasti siihen istahtaessa :)

   Poista
 2. Kaunista! Itsellä on mietinnässä juuri nyt lattia tulevaan taloon, joten kysyisinkin tuosta teidän kauniista lattiasta, mitä materiaalia se on ja minkä sävyinen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Makkareissa ja keittiö-olohuoneessa on Pergon laminaatti White Pine Plank...eteisessä ja kosteissa tiloissa laattana Betontech White, joka oikeasti vaaleanharmaa. Tyytyväisiä ollaan kyllä oltu, vaikka alunperin haaveilin parketista, on käytössä tuo laminaatti ollut hyvä valinta, eikä siihen ole tullut jälkeäkään huolimatta reippaista lastenleikeistä ja koirujen kynsistä :)

   Paljon tsemppiä taloprojektiin!!

   Poista