27.9.15

Ready, set...

Go:ta vielä odotetaan. Kuten arveltiinkin, tuli rakennuslupa bumerangina takaisin heti seuraavana päivänä viimeisten liitteiden toimituksesta. Mutta kehut Kuopion rakennusvalvonnalle nopeasta käsittelystä! Lupaa on viime viikolla täydennetty pyydetyllä tavalla ja nyt pidetään sormet ristissä, jotta mitään uusia kiemuroita ei enää tulisi vaan päästäisi hommat aloittamaan toden teolla.

Valmistelevia töitä kuitenkin on kuulemma lupa aloitella ja niinpä kuluvan viikon aikana jo pientä pintamaan poistoa tontilla on suoritettu. 

Tontilla näyttääkin nykyään tältä :) Pari mukavan kokoista kivenmurikkaa kaivuri onnistui kaivamaan esiin, ne jätettäneenkin tontille koristukseksi ja samalla pieneksi näkösuojaksi. Tontin ympäristö nimittäin hämää tulevaa todellisuutta. Ympäröivät risukot ja puut tulevat olemaan jatkossa naapureiden pihamaita. Meidän korttelissa vain me ehdittiin ensin hommiin.

Rakennukseen liittyvien puuhien ohella kuluvalla viikolla urakoitiin muuton kanssa. Nyt tavarat alkavat lähes olla paikallaan täällä väliaikaiskämpässä. 
Suuren suuri kiitos vaan muuttomiehille!!! Isoveli etenkin on jo konkari näissä mun muutoissa. Laskeskelin tuossa, että eilinen rytistys oli kaikenkaikkiaan 22. muutto osaltani (jossain toki veli muuttanut mukanakin). Pientä vaihtelunnälkää on ollut ja monta kämppää nähty, mutta jospa seuraava muutto olisikin sitten viimeinen pitkään aikaan ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti