17.9.15

Tilannetsekkaus ja hieman Habitarea

Aikamoista huisketta on viime viikot olleet, mikä on näkynyt myös täällä blogin puolella...aika on hyvinkin ollut kortilla, tai ei edes kortilla vaan väkisin on täytynyt omat "ylimääräiset" jutut hetkeksi pistää syrjään. Muttapa tämänkin ansiosta jätettiin tänään vihdoin rakennuslupahakemus rakennusvalvontavirastoon! Jeeee!! Pari liitettä vielä on toimitettava maanantai aamuun mennessä ja sit vaan jännätään, mitä siitä kuitenkin unohtui ;) Aikamoista puserrusta on ollut suunnitelmien viilaus, urakoitsijoiden etsiminen ja palkkaus ja se paperisota, vaikkakin mahtavia tyyppejä onkin apuna häärinyt. Ensi viikolla olisi muuton vuoro pikkuruiseen vuokra-kämppään ja gradun dead-line pukkaa päälle muttapa urheilumielellä edelleen mennään, voitto häämöttää jo toivottavasti ennen kesää :) 

Pientä virkistysreissua ehdittiin heittää viikonloppuna. Korkattiin siis Habitare-neitsyys. Mielenkiintoisia juttuja nähtiin useita, mutta hieman jäi fiilis odotetusta. Messutarjonnan etukäteistutustuminen jäi tosin puolitiehen ja kuopuksen mukana olo (joka ei nykyään juuri unista perusta) vei osansa huomiosta sekä nopeutti osastojen läpimarssia. 

Eniten meitä kiinnosti uusi suomalainen desing, johon liittyen pari pienen pientä juttua tulikin hankittua. Iskun ja Maskun suur-osastot meitä(kin) hieman kummastuttivat ja valaisimet olivat kyllä jopa yli-edustettuina. Kuitenkin melko tyytyväisiä ensikertalaisia messuilta kurvaili pois. 

Alla hieman ystäväni kuvailemaa Habitare-satoa (itse en kameran kanssa juuri ehtinyt häärimään pienimmän reissu-neidin viihdytykseltä).


kuvat: Emma Mälkki

Kaikenkaikkiaan reissu oli varsin onnistunut, toimi samalla mukavana katkaisuna arjen kiireisiin. Ehkäpä ensi vuonna uudestaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti