24.11.15

Styroxia, verkkoa ja putkihommia

Vauhtia edelleen piisaa työmaalla. Alla olevat kuvat ovat viime viikonlopulta. Viime viikolla projekti eteni muun muassa styroxien laitolla lattiaan ja verkotuksella. LVI-urakoitsija asenti viemäreitä ja pystytysurakasta vastaavat huhkivat välikaton kanssa.


Lauantaina lattialämmitysputket asennettiin paikoilleen. Alimmassa kuvassa lattialämitysputkien jakotukki, joka "piilotetaan" kodinhoitohuoneen pystykaapiston taakse,
Putkimies kävi myös laittamassa paikalleen jo kylppärin kaivot. Koska halusimme suuren laatan kylpyhuoneen lattiaan, kaivoiksi määräytyi linjakaivot. Hieman yllätyksenä meille tuli, että jo tässä vaiheessa meidän täytyi tietää tulevan laatan paksuus, jotta kaivot voitaisiin mitoittaa oikein. Niinpä laattavalinnatkin ovat jo (tilausta vaille) hanskassa!

Näidenkin kuvien jälkeen on tapahtunut paljon edistystä, eilen saimme nimittäin lattian taloomme eli oli valupäivä. Valua varten mies huhkikin viikonlopun siivoushommissa, jotta sai kaiken ylimääräisen roskan ja sahanpurun valun alta pois. Vastaava mestarimme oli sitä mieltä, että kaikki mahdollinen orgaaninen aines tulee siivota betonilaatan alta, jotta minimoitaisiin siltä osin kosteusongelmat jatkossa. Näinpä siis toimittiin ja imuri surisi yömyöhään pyhäiltana :) 

Ajankohtaisesta tilanteesta, ja mm. niistä laattavalinnoista, lisää kunhan ehdin kuvailemaan raksalle ja etsittyä teille kuvia meidän tulevista (ja upeista!) laatoista :) 

2 kommenttia:

  1. Teillä on edennyt rakentaminen vauhdilla. Meillä tuli talopaketti syys-lokakuun vaihteessa ja mennään aika samoissa kuin te. Kurjia vastoinkäymisiä teillä ollut, onneksi kaikki on selvinnyt parhain päin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Terhi ja kiva kun löysit lueskelemaan :) Ja aina mukava kun löytää "kohtalotovereita" :) Kaikkiin isompiin projekteihin taitaa vääjämättä kuulua vastoinkäymisiäkin ja onneksi tosiaan niin, että parhain päin asiat lopulta menneet. Toivottavasti teidän urakka on sujunut kutakuinkin niinkuin pitää. Tsemppiä rakentamiseen!

      Poista