9.2.16

Ihastus

Toivoisin osaavani rakentaa uuteen kotiimme sisustuksen, joka päälinjoiltaan olisi skandinaavinen, joka sisältäisi jotain vanhaa ja kierrätettyä ja olisi lisäksi myös hauska ja yllätyksellinen. Oman näköinen koti. Tärkeää ei ole niinkään, että kaikki sopii yhteen, vaan että liki jokainen tavara ja elementti olisi harkiten valittu ja siten merkityksellinen.

Siksi uskoisin, että tämä ihanan ihana valaisin sopisi meille lastenhuoneeseen täydellisesti! Sillä ainakin kun itse sitä katson, tulen vääjämättä hyvälle mielelle :)

(Kuva täältä)
(Kaksi alinta kuvaa täältä)
Kyseessä on Mathieu Challières`n Petite Volière-valaisin, joka tehdään käsityönä ja siten jokainen kappale on uniikki. Ja kuten arvattavissa, kallis. Mutta hyvä on olla haaveita :)

Mitäs pidätte?2 kommenttia:

  1. Ihana! Etkös sinä näppäränä tuunaa itse? ;) Metallikorin ja lintujen metsästykseen! Ja hei, ois muuten kiva nähdä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävi kyllä mielessä, että sopisi hyvin pääsiäisaskarteluksi 😉 Ehkäpä pitääkin yrittää! Ja ehdottomasti pitää kyllä nyt nähdä, pitkä aika edellisestä kerrasta. Voitaisiin vaikka jokin päivä tulla ulkoilemaan sinnepäin, ollaanpas yht! 😊

      Poista