15.3.16

Viikon aikana tapahtunutta

Viime viikolla kirvesmies jatkoi laatoitusurakkaansa, siten, että tällä hetkellä kylpyhuoneen ja saunan laatoitettavat pinnat ovat liki laatoitettuina. Saumoja vailla. Ja kylppäri seinä-WC:n koteloa, jonka päälle toki tulee myös laattaa.

Erillisen WC:n seinään valitsimme Pukkilan peruslaatan koko 20x25, joka asennettiin tiililadonnalla. Ko laattaa tulee sekä WC:n takaseinään, että allasseinälle. 
Valitsimme Terratintan laattaan, jota siis mm kylppärissä, saumalaastin väriksi marmorinvalkoisen. Oli lähinnä laatan väriä. En vain tiedä, miten haastava on erityisesti lattiassa pitää puhtaana. Kuopiossa kun on melkoisen kalkkista vettä :/. WC:n saumoiksi tulee puhdasta valkoista, mikä ei ko tilan seinissä varsinkaan liene puhtaanapidon kannalta ongelma.

Viikonloppu meni meidän osalta liki raksavapaana. Mies oli nimittäin rentoutumassa perinteisellä "kalastus"-reissulla "poikien" kanssa ja me lasten kanssa rentouduttiin mökillä. Pääsin itse kuitenkin sunnuntai-illaksi telan varteen aloitellessani maalausurakkaa. Muutama tunti vierähti siivotessa (yrittäessä) pyyhkiä pintoja suht puhtaaksi tasoituspölystä ja sain jopa yhden makkarin katon kertaalleen pohjamaalattua kertaalleen.

Vielä melko rannukasta jälkeä ensimmäisen kerroksen jälkeen. Ja sanoisimpas, että on yllättävän kovaa hommaa...ainakin näin kolmen pikkulapsivuoden kurittamille niska-hartia lihaksille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti