17.3.16

Enää ei vaihdeta

Olemme valinneet Kvikin kiintokalusteiden toimittajaksi. Keittiön ja kodinhoitohuoneen kalustesuunnitelmista syksyllä jo kirjoittelinkin täällä ja täällä. Samalta toimittajalta valitsimme kalusteet myös WC:en ja eteiseen.

Olemme noin neljä kertaa vaihtaneet mieltä WC:n kalusteiden suhteen. Ja vain kolmesti (+) eteisen. Nyt ne on kuitenkin päätetty. Valkomustalla linjalla mennään näissäkin. Ja pelkistetyllä.

WC noudattelee kodinhoitohuoneen linjaa mustilla kalusteillaan. Khh:sta poiketen tasoksi valitsimme valkoisen 20 mm paksun laminaatin. Myös altaan nappasimme Kvikin alesta. Senkin takia, että allaskaapiston 32 cm:n syvyys aiheutti haasteita allasvalinnoissa ja heiltä sellainen sattui, edullisesti ja silmääkin miellyttävästi, löytymään. WC:en on haussa enää hana ja peili, muutoin kalustus ja pintamateriaalit alkavat siihen tilaan olla päätetty.


WC:n kalusteiden sijoittelu
Eteisen kaapistoissa edettiin peililiukuovista levyliukuovien (pienellä koukkauksella listattomiin liukuoviin) kautta perinteisiin kaapinoviin. Valitsimme lopulta Kvikin mallistosta Mano-sarjan mattavalkoisen kaapiston.
Eteisen kaapisto - suunnitelma.
(Kvik Mano, kuva  täältä.)
Manoon itseasiassa jo heti alkuun hieman ihastuin mutta mies oli hieman hitaammin lämpenevä. 

Kalustetoimitus on sovittu viikolle 17. Ja sehän on jo ihan kohta! Minne tämä aika katoaakaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti