28.6.15

Kesäjuhlat

Parasta kesässä on tietenkin aurinko! Hyvin toivottavaa olisi myös lämpö. Seuraavaksi ihaninta varmasti on juhlat, eikä mitään parempaa voi ollakaan kuin kaikki edellä mainitut yhdessä. Eilen pääsimme nauttiimaan sekä auringosta että juhlista yhdessä perheen ja sukulaisten kanssa. Teemana oli amerikkalaistyyliset grillibileet ja menussa sen mukaisesti hampurilaisia ja kuumia koiria liki alusta loppuun asti itse pikku kätösin tehtyinä.

Majoneesit, tahnat ja höysteetkin pääsääntöisesti olivat kotikutoisia. Ruoka ehdottomasti maistuu parhaalta, kun sen eteen on nähnyt vähän vaivaa ja valmistamiseen käytetty tuoreita raaka-aineita. Vielä kun ruokailu tapahtuu ulkoilmassa ja hyvässä seurassa, ei enempää voi toivoa! Jälkkäriksi tarjoiltiin tuhtiahkoa juustokakkua ja kylkeen suklaamuffineita, suklaata ja mansikoita, jotta kenenkään sokerihammasta ei varmasti jäisi kolottamaan. Valitettavasti syöminen (tälläkin kertaa) oli niin mukavaa, ettei valmiista ruuista tullut juuri tallennuksia kameralle otettua.

Omassa tämänhetkisessä asunnossamme päädyimme heti muuton jälkeisenä kesänä, nyt jo kolme vuotta sitten, laajentamaan terassia tuplaamalla sen pinta-ala. Tämä on useasti osoittautunut loistavaksi ratkaisuksi tuomalla lisähuoneen erityisesti kesäisin muuten melko pieneen asuntoomme. Eilenkin mahduimme ahmimaan mieheni hiki-päässä grillaamia jenkki-herkkuja ja fiilistelemään kesää, yhdessä koko 13 hengen ja kahden koiran voimin, omalle terassille.


         

           

               

               

                

                 

                

                   

                     





 Eipä voi sanoa muuta, kuin että olipa hauskoo! Kiitos vielä vieraille ja otetaan pian uusiksi :)

2 kommenttia:

  1. Kiitos itsellenne!!!!:)<3333 Oli ihanaa!
    T: Nina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kun olitte!! Väiski oli erityisen ilahtunut kummien kyläilystä ❤️☺️☺️

      Poista