3.1.16

Valintoja

Tämän kuun aikana suunnitelmissamme olisi valita pintoja. Niin seinille kuin osalle lattioistakin. Lisäksi hankintalistalla olisi pari seinä-wc:tä ja muutama hana. Näin aluksi. Ajatuksia hankinnoista toki on jo syntynyt. Seinien osalta tavoitteenamme on, ettei mikään huonetila jää täysin valkoiseksi. Siihen pyritään.

Alla jotain sävyjä ja kuvioita, joita tällä hetkellä on seinille kaavailuissa.






(Sandberg tapetti täältä, Ferm Living tapetit täältä, Tikkurilan maalisävyt täältä)








Lisäksi tahtoisin jonnekin mustaa liitutaulupintaa ja minttua, joita aiemmin kaavailimme lastenhuoneeseen.

Olohuoneen ja keittiön suurelle seinälle on suunnitelmissa laittaa jonkinlaista struktuurimaalia ja tylsästi vaalean harmaana. Olisikohan kenelläkään ideoita maalivalintaan? Kokemuksia esimerkiksi kalkkimaaleista yms? Lisäksi haussa olisi jokin kaunis vaalean roosan tai marjapuuron sävy, tuon Vatten tapetin kaveriksi. Myös kodinhoitohuoneeseen mustien kalusteiden taustalle valikoitunee jokin hento harmaa...ja vielä pikku-WC:n maaliseinät ja valkoisen sävyjen valitseminen. Huh. Näinköhän päästään tässä kuussa lattiaan, pönttöihin ja hanoihin saakka...

Mutta hei, oikein ihanaa alkanutta vuotta jokaiselle! :)

2 kommenttia:

  1. Ihanalta näyttää! Eniten ihastusta mussa herättää tuo tummansivinen. Ferm Livingin lines, tummansinisenä voisin ottaa omaankin kotiin. :)

    Kalkkimaalista on kokemusta - tosi ihana, mutta koska on luonnomaali ei kestä puhdistusta juurikaan. Eli jos on lähelläkään ruokapöytää, niin en suosittele. Kalkitlir maalia myy muuten Karttulassa sijaitseva Le Petit Kammar, jos ei halua nettikaupasta tilata, niin sieltä ainakin saa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Maru ❤️ Tummansininen on kyllä ihana!
      Enpäs tiennytkään, että kalkkimaali on herkkä pesulle..se ei ehkä ole sitten meidän tämän hetkiseen elämään järin järkevä vaihtoehto, ainakaan isolle alalle. Kiitti paljon vinkeistä!

      Poista