29.8.15

Lastenhuoneen sisustussuunnitelmia

Olen ajatuksissani jo aloittanut uuden kotimme sisustamisen (huolimatta siitä pikkuseikasta, ettei ensimmäistäkään lautaa ole vielä asennettu, eikä kuoppaakaan kaivettu).  Mikä olisikaan sen parempaa ajanvietettä, kuin ihastella kauniita sisustusjuttuja ja haaveilla tulevasta kodista!

Sisustushaaveilut olen aloittanut lastenhuoneesta. Tarkoituksenamme on sijoittaa lapset alkuun samaan huoneeseen, jolloin kolmas makuuhuone jäisi vieras- tms. käyttöön. Lastenhuoneisiin on kaupat (erityisesti verkkokaupat) pullollaan ihania sisustuselementtejä ja huonekaluja. Alla joitain, joita olen ajatuksissani sijoittanut meidän lasten tulevaan huoneeseen :)

(voimistelurenkaat, keinuhevonen 1980-luvun taitteen tuotantoa :) )

Huoneessa täytyy olla tilaa leikille ja eikös kaikki lapset tykkää roikkumisesta ja kiikkumisesta! :)

(NUKKU -kerrossänkyMALM-lipasto)
Olemme alustavavasti suunnitelleet hankkivamme esikoisen NUKKU-sänkyyn lisäosat sekä toisen sängyn kerrossänkyä varten. Katsotaan kuitenkin, sijoitammeko lapset ainakin alkuun omiin sänkyihin, sillä esikoinen on melkoinen pyörijä, jottein tippuisi yläpedistä. (Tiedoksi jos haaveilette kotimaisesta NUKKU-sängystä, on niiden valmistus vaihtumassa toiseen tehtaaseen, minkä vuoksi sänkyjä myyvän kaupan verkkosivuilla ei niitä ole tällä hetkellä saatavilla, vaan ne palaavat myyntiin syksyn aikana.)

( magneetit RIEMUpuoti, magneettimaali)

( maali H373 Tikkurila, tapetti Rabbit fermLIVING)

Lastenhuoneen seinistä ei ole missään nimessä tulossa valkoiset. Olen kaavaillut yhteen seinään tapettia, toiseen jotain mintun väristä maalattavaa kuviota (ehkäpä pilven hattaroita) ja yhdelle mahdollisesti magneettimaalia, johon voisi laittaa esim piirustuksia esiin ihanilla RIEMUn magneeteilla.
(kankaiset säilytyskorit hankittu pari vuotta sitten H&M Home:sta, laatikot House Doctor mm täältä )
H&M:n säilytyspussit jatkavat varmasti taivaltaan kodissamme, niihin kun on todella helppo pikasiivota roj...leluja silmistä! 
( Bloomingville printti, maatuskat ja paperieläimet Herttasesta )

Jotain kaunista grafiikkaa haluan sijoittaa myös lastenhuoneeseen. Kuitenkin lasten omille piirrustuksille ja taiteelle tulee myös jättää tilaa. Ajatuksenani on pitää lastenhuoneen yleisilme ns. kiinteältä sisustukseltaan melko rauhallisena, sillä lelut ja lasten omat taideteokset tuovat varmasti runsaasti väriä tilaan.


2 kommenttia:

  1. Voi ihana, kiitos! <3 Tosi huippuja suunnitelmia teillä. Tuolla taatusti viihtyy lapset (ja lapsenmieliset aikuiset). Ootko muuten kuullut, että noita magneettimaalejakin on nykyään mahdollista saada sävytettynä? Noh, mahdollista on! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sua tässä kiittää pitää, kun saa vaihtaa, kröhöm, hieman erikoiset magneetit ihaniin! 😊
      Kiitti magneetti-maali vinkistä 😊

      Poista