2.8.15

(Hieno)säätöä


Pikainen tervehdys kotisohvalta! Takana melkoinen viikko, hyvä, että ehtinyt istahtaa aloilleen. Olen saanut toimia normaaleiden askareiden lisäksi myös kiinteistövälittäjänä ja tutustua melko huolella asunnon myyntiin liittyviin koukeroihin. Ja niitä koukeroita riittääkin melkoisesti! Onneksi internet ja puhelinpalvelut on keksitty.

Olen asioinut niin isännöitsijän, kiinteistövälittäjien kuin kahden eri pankin kanssa. Mutta täytyy kertoa, homma on ehdottomasti kannattanut! Hyväksyimme viiden tiiviin myyntipäivän lopuksi torstaina tarjouksen asunnostamme. Aivan huippua! :) Tästä se tosissaan lähtee, nimittäin rakennushommat. Olen niiiin innoissani :) :)

Hienosäätöä myös blogin ulkoasun suhteen. Ehkäpä huomasittekin uuden logoni :) Muun muassa blogipohjan, kuvien säädön ja muokkauksen saloihin olen saanut rutkasti apua blogini alkutaipaleella. Ilman erästä ihanaa ihmistä olisi tämäkin monin verroin hankalampaa. Siispä suuren suuri ja lämmin kiitos naapurin (Nuapurin) Marulle! Apusi on ollut korvaamatonta ja helpottanut suuresti tämän uuden harrastukseni toteuttamista kaiken huiskeen keskellä :)
Tämä neitonen on onneksi varsin lungi tapaus, jotta äippä saa rauhassa höyrytä :) <3

2 kommenttia:

  1. Voi pikkuneiti mikä ilme! :D hieno uusi logo. Oli edellinenkin hieno :)

    VastaaPoista
  2. Pieni mutrusuu <3 Kiitti kiitti Nipa! :) :)

    VastaaPoista