28.7.15

HomeStyle: GraafikollaPääsin viikonloppuna kuvailemaan ystäväpariskunnan viehättävään rivitalokolmioon, josta löytyy roppakaupalla kekseliäitä ideoita kodin sisustamiseen. 

Kotia asustaa vastavalmistunut graafinen suunnittelija miehensä kanssa ja he ovat yhdessä vastanneet tämän iloisen ja elämänmakuisen kodin sisutuksesta, joka on täydentynyt pikkuhiljaa. Koti on sekoitus vanhaa, uutta, itsetehtyä ja tuunattua, höystettynä kourallisella huumoria ja siten se on kaukana kiiltävän valkoisista trendikodeista. Kodin yksityiskohdat saavat hyvälle tuulelle. Sisustusvalinnoissa näkyykin omistajien kekseliäisyys, lämminhenkisyys ja huumorintaju :) 
Matkamuistoina tuodut värikartta- ja kuvakortit "kuivumassa" olkkarin pyykkinarulla, vanhoista matkalaukuista ja kirjoista koottu TV-taso, kirjansivut verhokappana ja kauniit kirppislöydöt sopivat täydellisesti värikylläiseen asuntoon. Värejä rauhoittaa klassinen parkettilattia ja muut puiset yksityiskohdat ja raikastaa valkeat seinät sekä korkea katto, joka on ainakin emännän lempiasia tässä ihanassa kodissa. 


2 kommenttia:

  1. Ihanan persoonallinen koti. Tykkään! Kivoja kuvia kans. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koti on kyllä ihana ja kekseliäästi sisustettu! Ja kiitti :)

      Poista