23.7.15

Asuntomessuilu jatkuu: kylpytilat ja kodinhoito

Asuntomessuilla käydessämme pyrimme löytämään vinkkejä muun muassa kodinhoitotilojen ratkaisuihin sekä ikuiseen ongelmaan pesuaineiden säilytyksestä pesutiloissa. Mitään uusia ideoita näihin pulmiin messut eivät kuitenkaan tarjonneet mutta muunlaista silmänruokaa kuitenkin.
Ihastuin tähän sievään siniharmaaseen mosaiikkiin, jota yhdessä kohteessa oli sijoitettu niin WC- kuin pesutiloihinkin. Erityisesti mosaiikin muoto oli mieleeni.
Harmahtavia laattoja oli messukohteissa runsaasti. Harmaa suuri laatta toimii mielestäni aina. Oikeanpuoleisen kuvan laatoitustapa kiinnitti huomioni - pieni tila näytti suuremmalta kun sekä lattia että seinät olivat samaa materiaalia.
Vinoladonnalla toteutettu iloisen sininen laattaratkaisu oli hilpeä ja pyöreä helmiäismosaiikki antoi kaunista ilmettä muuten hyvin yksinkertaiseen WC-tilaan.

Mielestäni tiililadonnalla asetellut laatat olivat veikeät!
Messinkiset yksityiskohat toimivat ehdottomasti myös pesutiloissa! Kyseisessä kylppärissä pesuainepullot olivat löytäneet paikkansa kivestä tehdyiltä kiinteiltä hyllyiltä. Pullot ovat näin sijoitettuina kuitenkin todella hyvin esillä, joten perus-äkstsetat tulisi jättää ostamatta, jotta ratkaisu ajaisi toivomani tehtävän.

Pyyhekoukut voi sijoittaa myös epäsymmetrisesti ja luoda näin leikkisyyttä yksinkertaisella keinolla. Kodinhoitotila kestää siistinä, kun toiminnot ovat ovien takana. Tämä tulenee olemaan ratkaisu meidänkin tulevassa kodissa.

(Luokattoman huonolaatuisessa) kuvassa oleva sauna oli messukohteiden ainoa, joka todella miellytti. Lauteiden muotoilu on mielestäni taidokas ja puun väri kaunis. Ikkunan sijoittelu tosin on hankala reuntoutumisen kannalta. Mahdollisesti tässä saunassa myös jalkojen seinälle nosto jäisi tekemättä, joten oman saunan suunnittelussa on varmaankin tyydyttävä vähemmän kauniiseen muotoiluun...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti