15.7.15

Kesällä (jos toisenkin) kerran

Nimittäin grillijuhlisteltiin. Sama konsepti kuin viimeksi; iloisia ihmisiä, grillihamppareita ja koleahkoa kesäiltaa. Tällä kertaa myös elävää musiikkia ja myöhään (tarkoittaen kohdallani yli puolen yön) valvomista :) Aina on aihetta juhlaan, erityisesti kesällä!

 
 
 
 
 
 
 
Musiikista vastasi joku hyvin paikallinen bändi :)
Tämäkään ilta ei mennyt ilman rakennushommia ;) Kiitos taidonnäytteestä ihanalle kälylle!





Alla vielä ohje tämän kesän suosikkilisukkeeseen, ystävän vinkkaamasta reseptistä sovelletulle avokadotahnalle. Tahna sopii erityisen mainiosti grilliruualle ja toimii myös dippinä sekä seuraavana aamuna leivänpäällisenä.




Nyt jo ajatukset tulevassa Etelä-Suomen reissussa ja asuntomessuissa. Maanataina siis päästään ihastelemaan messu-tarjontaa ja toivottavasti myös poimimaan ideoita omaan kotiin! Niistä lisää myöhemmin :)



2 kommenttia:

  1. Höh, yhden kerran jo kommentoin mutta se taisi hävitä jonnekin! Hienoja kuvia ja söpö Dollykin siellä poseeraa :) Mahtava bändi myös, vaikken livenä päässytkään kuulemaan niin huikea soitto kuului myös videon välityksellä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, bändi oli loistava ja vieraat (niin karvaiset kuin vähemmän karvaisetkin) ihania 😊 seuraavan kerran sit taas mukaan!

      Poista